ΗΟΜΕ  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

English Version


Designed By GK V11.0 2015

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ

ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ 23

552 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. 2310 347.011 

ΦΑΞ. 2310 347.013

 

ΑΘΗΝΑ

ΗΠΕΙΡΟΥ 43

104 39 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210 88.24.928

ΦΑΞ. 2310 347.013

  Η επαγγελματική δραστηριότητα της εταιρίας VAK Agency- Κωττάς στο τομέα του After Market καινούριων ανταλλακτικών και ειδών αυτοκινήτου χρονολογείται από το έτος 1975 με επίκεντρο την αγορά της Αθήνας και μετέπειτα επεκτείνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σήμερα έχει ως έδρα την Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και ένα δεύτερο γραφείο στην περιοχή των Αθηνών.

  Η Εταιρία μας είναι επαγγελματικό γραφείο αντιπροσωπειών για την Ελλάδα τόσο διαφόρων σοβαρών ανά τον κόσμο Οίκων, όσο και πολλών εργοστασίων παραγωγής ανταλλακτικών, μόνο όμως με την νόμιμη προμήθεια, αφού σκόπιμα δεν ασχολείται ποτέ με την εμπορία και πώληση τους, προς αποφυγή αθέμιτου ανταγωνισμού με τους εκλεκτούς πελάτες μας.

  Η πολυετής επαγγελματική μας πείρα της ελληνικής αγοράς και η διαπροσωπική επικοινωνία με τους προμηθευτές μας έχει επιτρέψει να κάνουμε   αυστηρή και δοκιμασμένη επιλογή προμηθευτών Οίκων του Εξωτερικού για τα After Market ανταλλακτικά και προϊόντα του εμπορίου για τα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και φορτηγά.

  Η στενή συνεργασία με τους προμηθευτές μας και η αποκλειστική αντιπροσωπεία πολλών Οίκων του Εξωτερικού από την Ευρώπη, τον Καναδά, την Ιαπωνία, Ταιβάν, Κίνα και άλλες χώρες εξασφαλίζει στους πελάτες μας ανταλλακτικά από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές με γραπτή εγγύηση ποιότητας με γρήγορη εξυπηρέτηση και σε ανταγωνιστικές τιμές.

   Η συνεχής και φιλική συνεργασία μας με τους εισαγωγείς, καθώς επίσης και η πλήρης εξυπηρέτηση-υποστήριξη των συνεργατών μας φέρει την VAK Agency να κατέχει σημαντική θέση μεταξύ πρώτων Αντιπροσωπειών που δραστηριοποιούνται στα Μηχανικά Ανταλλακτικά, τα Ηλεκτρικά Ανταλλακτικά, τις Μπαταρίες και τα Λιπαντικά Οχημάτων.